Din unikke bolig

Jeg skaber et unikt hjem som du vil elske. Med Lyse Rum Boligindretning har vi fokus på at skabe den rette stemning med tapeter, farver og de møbler du allerede har.

Jeg giver dig individuel boligindretning, inspiration og konkrete forslag til alt omkring indretning, møbler, farver, tapeter, ombygning og renovering. Med enkelte ændringer sørger jeg for, at du får den helt rette stemning, harmoni og atmosfære i dit hjem. Du behøver ikke altid at investere i meget nyt, jeg kigger med nye øjne og vejleder så gammelt og nyt kan kombineres på smukkeste vis.

29 65 37 20

Køb af ny bolig

Sammen ser vi alle mulighederne

Når du skal købe bolig, er det vigtigt at få den rette vejledning – også hvis valget står mellem forskellige boliger. Jeg kan se mulighederne og kan give en objektiv vurdering af hvilken bolig, der opfylder dine behov bedst.

29 65 37 20

Boligsalg

En målrettet salgsindretning af din bolig er et must. En bolig skal fremstå bedst muligt for potentielle købere. En boostet bolig med god energi sælges hurtigere, og sælges måske også til den ønskede pris. Hvordan sælger du din bolig og kan din bolig sælge sig selv?

Når din bolig skal sælges, er det vigtigt at dine købere kan spejle sig selv i den nye bolig. Den skal være åben og indbydende og dine købere skal kunne se alle de muligheder boligen har.

Jeg tilbyder, enten i samarbejde med din ejendomsmægler eller allerede inden du kontakter en mægler, at hjælpe dig med at gøre din bolig salgsklar. Jeg gennemgår din bolig rum for rum også haven og gangarealer. Mit udgangspunktet er altid de møbler og ting du allerede har.

Du kan vælge mellem tre salgsindretningspakker:

Salgsindretning 1

Jeg gennemgår din bolig og kommer med forslag til ændringer i indretningen, hvilke ting skal ryddes
væk, skal der males, skal der købes nyt, du skriver op undervejs og udfører selv ændringerne.

Salgsindretning 2

Jeg gennemgår din bolig og vi aftaler de ting der skal ændres, males, indkøbes, repareres, pakkes væk.

Du modtager derefter en prioriterings- og arbejdsliste samt indretningsplantegning. En liste over de ting du skal være opmærksom på den dag fotografen kommer og tager salgsbillederne. Samt tjekliste du skal gennemgå inden fremvisning. Du udfører selv ændringerne, efter mine udførlige skriftlige anvisninger.

Salgsindretning 3

Jeg udfører i samarbejde med dig, de ændringer i indretningen jeg vurderer der skal til. Eventuelt indkøb af nye håndklæder, bademåtter, sengetæppe, puder, planter m.m. og de ting der skal pakkes i flyttekasser klarer vi så vidt muligt på dagen.

Du modtager derefter en prioriteringsliste for de håndværksmæssige arbejder. En liste over de ting du skal være opmærksom på den dag fotografen kommer og tager salgsbillederne. Samt tjekliste du skal gennemgå inden fremvisning.

Boligindretningsarkitekt Helle Nielsen
Stueindretning med feng shui. trætema med træborde, træstole, køkkenbord af træ og lyserød væg med farverige puder og sort lampe, samt hvid reol og stribet vase.

Bolig cases

Når du skal flytte

Jeg møder dig i din nuværende bolig, vi beslutter her hvad du gerne vil have med til din nye bolig, hvad du måske skal have med og hvilke ting der eventuelt skal afhændes inden flytningen. Jeg giver dig forslag til boligindretning i din ny bolig.

Med opmåling af dine møbler og din nye bolig giver jeg dig et bedre overblik, når du skal flytte. Den færdige indretningsplan gør, at du på forhånd ved, hvad du skal have med, hvor tingene skal stå, og hvad du evt. skal afhænde til anden side. Du får en behagelig flytning, hvor din nye bolig hurtigt står klar.

Vi laver en færdig indretningsplan af din nye bolig lige til at gå til. Når flyttebilen ankommer kan møblerne sættes direkte på plads med det samme. Skal du flytte er dette en uvurderlig hjælp.

29 65 37 20

Kontakt mig

Ring til mig på telefon: 29 65 37 20
Skriv til mig: helle@lyserum.dk

Illustration af bolig med have - Lyse Rum