Dette private hjem er blevet totalt forvandlet, med nye vinduer, døre, gulve, lofter og ikke mindst nye farver og ny indretning. Vi har anvendt næsten samtlige eksisterende  møbler og kun købt enkelte nye ting. I indretning og farvesætning er der taget højde for Feng Shui principperne. Se førbilleder nederst i indlægget.

Opgaven fra kunden lød:  det skal være lyst, lyst, lyst og vi skal bruge vores gamle møbler. Hjemmet tilhører et ægtepar 65+

boligindretning af stue med stribede sofaer og trægulv
lys indretning af soveværelse med trægulv

Stuen har fået cremehvide vægge, vi har dog på den ene langside ved sofaerne opsat tapet i cremehvid med sølvmønster. Sofaerne er blevet ombetrukket i det originale stof, spisebord, stole og sofabord er blevet poleret op og de tunge reoler har været en tur hos møbelsnedkeren og er blevet til væghængte skabe og reoler.

Til den ellers meget store og lyse stue, gik kunden med til at købe en rød læder lænestol og tæppe i røde nuancer. Denne farve “Ø” er med til at fortætte rummet og gøre det mere spændende.

feng shui indretning med rødt tæppe og rød stol på trægulv
lys indretning af gang i bolig
indretning af soveværelse
minimalistisk stueindretning med hvid seng og sengeborde i træ
entre med hvid dør
døråbning med turquis væg

Soveværelset er malet i calm white og væggen ved hovedgærdet er relaxed green, begge fra Flügger. Skabsvæggen modsat hovedgærdet er malet i samme relaxed green. Gangen til alle værelser, stue og badeværelse er malet hvid som en god overgang fra entre/vindfang der har fået en tropical green fra Flügger. Til at give gangen et pift har vi fundet farvede knager og et billede samme farver som knagerne.

soveværelse med skabe i rødt træ
soveværelsesindretning med dobbeltseng og brun kommode
stue med brunt tæppe og træmøbler
stueindretning med træmøbler
entre med brun skydedør
gang med værelser på begge sider i lejlighed