Det private hjem er blevet totalt forvandlet, med nye vinduer, nye døre, nye gulve, nye lofter, nye farver og ny indretning. Vi har anvendt næsten samtlige eksisterende møbler, og kun købt enkelte nye ting.  I indretning og farvesætning er der taget højde for Feng Shui principperne.

Se førbilleder nederst i indlægget.

Forstør billederne ved at klikke på dem to gange (ikke doppeltklik)

Opgaven fra kunden lød:

Det skal være lyst lyst lyst, og vi skal bruge vores gamle møbler.

Stuen har fået cremehvide vægge, vi har dog på den ene langside ved sofaerne opsat tapet i cremehvid med sølv mønster. Sofaerne er blevet ombetrukket i det originale stof, spisebord og sofabord er blevet poleret op, og de tunge reoler har været en tur hos møbelsnedkeren for at blive kortet af og poleret. Til den ellers meget store og lyse stue, gik kunden med til at købe en rød læder lænestol og et tæppe med røde nuancer. Denne farve “ø” er med til at fortætte rummet og gøre det spændende.

Soveværelset er malet i calm white og væggen ved hovedgærdet i relaxed green, begge farver  fra Flügger. Skabsvæggen modsat hovedgærde væggen er malet i samme relaxed green. Gangen til alle værelser, stue og badeværelse er malet hvid, som en god overgang fra entre/vindfang (der har fået en væg i tropical green fra Flügger) og til de andre rum i boligen der også har fået farver. Til at give gangen et pift har vi fundet farvede knager og et billede i samme farver som knagerne.

Share →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *