Sorø Kommunale Tandpleje indretter med Farver og Feng Shui

reception og venteområdeDe nyindrettede lokaler i den gamle posthus i Sorø, er blevet til lækre, inspirerende og harmoniske omgivelser til stor glæde for både patienter og personale.

Opgaven var at skabe en lys, venlig og inspirerende klinik, der skulle udtrykke værdighed og tryghed.

Vi har arbejdet med to gennemgående farver, mørk blåviolet og en meget lys orange.

Til gulvene har vi valgt en lys grå farve, som også klæder de eksisterende venterums møbler.

forbilledeweb

Før billede af klinikområde, her er der blevet plads til ni klinikrum.

klinikområde

Den lange lige gang, med klinikker på begge sider har fået to buede vægge, beklædt med trælister. Under listerne er væggen malet i den mørke blåviolette farve. Tilsammen giver det gangen et blødt og interessant udtryk. De to rums buede former er en vigtig del i Feng Shui, de sørger for en blidere energistrøm rundt om hjørnet og ned af gangen. Forenden af gangen er rummet ellipseformet.

Når energi passerer et skarpt hjørne, begynder den at hvirvle rundt. Sidder eller står du i denne hvirvlende energispiral, vil der være stor sandsynlighed for, at din egen energi begynder at hvirvler rundt, hvilket vil få dig til at føle dig forvirret og mere desorienteret.

Længere ophold i disse strømhvirvler kan i værste fald føre til dårligt helbred. Derfor tilstræber vi i Feng Shui at undgå meget skrabe hjørner.

trappe2web

 

Det ellipseformede rum set fra trappeopgangen til kælder og første sal.

 

 

 

 

 

 

Før og efter billede med kig mod reception og venterum, på begge sider af gangen kommer kontorer og opvågningsrum.

førbillede reception

reception

Den mørke blåviolette farve, er brugt som kontrastfarve, med måde gennem hele klinikken. Det løfter indretningen og hele oplevelsen. I de enkelte klinikrum, gang, kontorer og venterum er farven den lyse orange tone. Skranken er sprøjtemalet i den mørke violette farve fra producenten.

vente3web

vente

Share →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *